Es ist mal wieder soweit… / this time of the year again….

November 18, 2013 at 22:39 3 comments

imageDie Weihnachtsbäckerei hat angefangen! Hier geht’s zum Rezept.

Time to start baking for Christmas!

Advertisements

Entry filed under: Backen / Baking. Tags: , .

Die verstrickte Dienstagsfrage 46/2013 Zug stricken / train knitting

3 Comments Add your own

  • 1. maschenbart  |  November 18, 2013 at 23:14

    sieht lecker aus 🙂

    Reply
  • 2. Margareta  |  November 20, 2013 at 22:48

    Großartig! Ich bin erst im Stadium des Rezepthefte-Durchwühlens, da hast du schon wieder richtig vorgelegt 😉
    Das Schönste an Weihnachten sind eben die Traditionen.

    Liebe Grüße,
    Margareta

    Reply
    • 3. streepie  |  November 21, 2013 at 10:45

      Bei Stolle muss man auch vorlegen – eigentlich sollte sie vor dem ersten Anschneiden (also am 1. Advent) schon ein paar Wochen durchgezogen sein…

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Recent Posts

Archive

November 2013
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Find me on ravelry

Find me on ravelry