Es ist mal wieder soweit… / this time of the year again….

November 18, 2013 at 22:39 3 comments

imageDie Weihnachtsbäckerei hat angefangen! Hier geht’s zum Rezept.

Time to start baking for Christmas!

Entry filed under: Backen / Baking. Tags: , .

Die verstrickte Dienstagsfrage 46/2013 Zug stricken / train knitting

3 Comments Add your own

  • 1. maschenbart  |  November 18, 2013 at 23:14

    sieht lecker aus🙂

    Reply
  • 2. Margareta  |  November 20, 2013 at 22:48

    Großartig! Ich bin erst im Stadium des Rezepthefte-Durchwühlens, da hast du schon wieder richtig vorgelegt😉
    Das Schönste an Weihnachten sind eben die Traditionen.

    Liebe Grüße,
    Margareta

    Reply
    • 3. streepie  |  November 21, 2013 at 10:45

      Bei Stolle muss man auch vorlegen – eigentlich sollte sie vor dem ersten Anschneiden (also am 1. Advent) schon ein paar Wochen durchgezogen sein…

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Recent Posts

Archive

November 2013
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
follow us in feedly
Find me on ravelry

Find me on ravelry

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 65 other followers

Categories


%d bloggers like this: